Think Drone
Industrial Drone Applications


Think 3D is sinds 2010 marktleider in 3D laserscanning voor de industriële markt zoals staalindustrie, pharmacie, petrochemie, ...

Door de sterke  groei binnen de markt zoekt Think 3D continue naar innovatieve oplossingen om klanten een goed resultaat af te leveren. Tijdspanne, nauwkeurigheid, ervaring en correcte prijs zijn facetten die cruciaal zijn in een projectomgeving.

Met behulp van onderzoeksinstanties is Think 3D erin geslaagd diverse drones in te zetten die een toegevoegde meerwaarde kunnen betekenen voor de industrie. Welkom bij Think Drone!


 Oplossingen op maat
 Diverse industriële drones
 Gecertificeerde RPAS piloten
 Hoge nauwkeurigheid 

INSPECTIE
 

THERMOGRAFIE
 

VOLUMEMETING
 

3D LASERSCANNING
 

Over Think 3D
Think 3D is sinds 2010 gespecialiseerd in 3D laserscanning voor de industrie. Het gebruik van 3D scanners levert heel wat mogelijkheden in diverse processen van een project. Is er een noodzaak aan een as built? Of liever een overzicht van de clashes die aanwezig zijn bij implementatie van een transportband? Think 3D zoekt samen met de klant naar de ideale oplossing op korte tijdspanne. Service is ons motto en dankzij de constante groei van onze klantenportefeuille, staat onze ontwikkeling niet stil!

Voor verdere info over 3D laserscanning,
Bezoek onze website : www.think3d.be
 

 

 


Think Drone | Think 3D
Katwilgweg 2 - 2050 Antwerpen
Eikendreef 17 - 9932 Zomergem
Tel. : +32 (0) 3 210 07 56
E-mail : sales@think3d.be


 
Oplossingen op maat | UAV technologie | Hoge kwaliteit